ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνι φουντούκια ωμά αποφλοιωμένα & ψημένα
  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
  • 3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας ή σπορέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας βανίλια
  • 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ή μαύρη λιωμένη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε  πολύ καλά στο μούλτι τα φουντούκια μέχρι να γίνουν σκόνη (περίπου 10’).

Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.

Αποθηκεύετε σε βαζάκι σε θερμοκρασία δωματίου για 2 εβδομάδες  κι έπειτα στο

ψυγείο.