ΥΛΙΚΑ
- παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα
- τυρί κρέμα
- ελαιόλαδο
- καρυδόψιχα
- άνηθο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε το εσωτερικό των παντζαριών με ένα κουταλάκι. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τυρί κρέμα και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, καρυδόψιχα, και το εσωτερικό των παντζαριών αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί προσθέτοντας αλάτι & πιπέρι. Με το μείγμα γεμίζουμε τα παντζάρια.
Σερβίρουμε προσθέτοντας καρυδόψιχα και άνηθο.